AREA MANAGER, INDUSTRY:

Göteborg

Himec Solutions har påvisat en explosiv tillväxt och vårt fokus är att bli en ledande partner inom den digitaliserade Industriutvecklingen. Vi strävar efter att attrahera, behålla och utveckla vårt Team för att bli bäst i branschen. Är du den strategiska pusselbiten vi eftersöker i vår strävan att förbättra erbjudandet till kund? Rollen innebär ett nära samarbete med ledningsgruppen med fokus på strategi och operationell utveckling kopplat till Industri segmentet.

DINA HUVUDUPPGIFTER

-          Övervaka marknaden och utveckla Industrienheten internt och externt med fullt stöd av Ledningen.

-          Se till att enheten levererar sina finansiella och strategiska mål.

-          Du är ansvarig för enhetens kvalitet.

-          Resultatansvar.

-          Marknadsaktiviteter i nära samarbete med Ledningen.

-          Leda, stödja och motivera din grupp.

-          Avrapportering direkt till Ledningen.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG SOM MEDARBETARE?

Vår företagskultur präglas av entreprenörskap och affärsmässighet med korta beslutsvägar där kvalitet, hållbarhet, passion och glädje är viktiga element som skapar trivsel hos våra anställda. Konsulterna på Himec är vår produkt och vårt största värde varför vi lägger ner mycket energi på att våra medarbetare ska trivas och växa i yrkesrollen. För en framtida medarbetare på Himec finns det inga hinder utan bara möjligheter. Om du vill utvecklas och är den vi söker är du välkommen till ett personligt företag där vi påverkar vår framtid tillsammans och skapar ett vinnande lag.

KRAVPROFIL

Himec Solutions är ett nystartat företag. För att trivas i denna atmosfär måste du se möjligheterna i en snabbt växande organisation där kreativitet och split vision är av högt värde. Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning för tjänsten samt flera års arbetslivserfarenhet inom Industrin. Meriterande om din erfarenhet är kopplad till Tillverkning, inom exempelvis Läkemedel, Stål eller Elektronik.

Himecs fokus är kopplat till Industriell effektivisering genom digitalisering och du bör därför ha teknisk erfarenhet inom detta område - vi pratar om Industri 4.0. Om de tre första stegen i industriutvecklingen bestod av ångmaskinen, produktionslinjen och utnyttjandet av IT och elektronik är vi nu framme vid det fjärde steget. Det faktum att vi har konstant tillgång till data i realtid utan begränsningar i vare sig tid eller rum skapar möjligheter. Lägger vi därtill utvecklingen av internet of things (IoT) möjliggörs en utveckling mot smarta fabriker i den fjärde industriella revolutionen, Industri 4.0.

Ett stort kontaktnät inom branschen är starkt meriterande. Du är en affärsmässig, handlingsinriktad och strategisk person som besitter en stor kompetens inom PPP - Produkt-, Produktions- och Processutveckling. Du har förmodligen även en stark bakgrund inom IT och Elektronik samt Connectivity (IoT). För att lyckas i rollen ser vi gärna att du är duktig på att kommunicera, har erfarenhet av personalansvar och vet hur man skapar och utvecklar goda relationer till medarbetare, kunder och leverantörer. Kort sagt så eftersöker vi en person med ett mycket starkt entreprenörskap och som drivs av att, med ledningens stöttning, bygga upp en verksamhet ifrån grunden.

Goda kunskaper i både svenska och engelska krävs i såväl tal som skrift. B-körkort är ett krav.

ANSÖKAN OCH KONTAKT

Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta VD - Jörgen Björk på telefon +46 703 16 08 06.

Din ansökan mejlar du till work@himec.se och vi hanterar ansökningarna löpande tills vi funnit den vi ser en långsiktig och strategisk potential i. Märk mailet med ”Area Manager, Industry” i ämnesraden.

Vi ser fram emot din kontakt och kommer att ge dig en snabb återkoppling!

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN, SENAST 2017-10-31!

Himec Solutions AB

Inom företaget finns en senior teknisk kompetens som i kombination med innovationskraft och kreativitet bygger fundamentet i Himecs affärsidé. Himec ska alltid förknippas med teknisk kunskap och kompetens i översta skiktet, en resurs som organisationer anlitar för avancerade lösningar som kräver något extra. Himec har en dokumenterad förmåga att med lönsamhet driva och leverera innovativa konceptförslag, ritningsunderlag och visualisering av produkter för tillverkningsindustrin. Utöver teknikkunnandet finns en extra dimension i form av expertis inom affärs- och verksamhetsutveckling, ledningssystemtjänster, certifiering som knyter ihop Himecs erbjudande till en stark och konkurrenskraftig helhet.

 

 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.