Arbeta med oss

Att arbeta som konsult på Himec Solutions innebär att du med dina kunskaper och erfarenheter ingår som en viktig länk i vårt totala kvalitetstänkande. På Himec Solutions arbetar vi med att ständigt förbättra vår förmåga att vara lyhörda för dina önskemål och försöker anpassa dina arbetsuppgifter till dem.

Vi är övertygade om att du gör ett bättre jobb om du får arbeta med det du tycker om och det kommer då även våra kunder till godo. Hos oss kommer du att få möta olika miljöer och människor där du får tillfälle att utveckla en personlig och långsiktig relation till både kunder och medarbetare.

Öppen ansökan - Vi tror att du är…

...flexibel, initiativrik och att du kan arbeta både ensam och i grupp. Du skall givetvis även känna stort ansvar för ditt arbete och vara lyhörd för kundernas behov. Vi ser att du har minst 10 års arbetslivserfarenhet och har du dessutom tidigare erfarenhet som konsult är det ett extra plus.
Beskriv för oss vad just du skulle kunna tillföra vårt företag. Märk ditt mail med ”Öppen ansökan” i ämnesraden och bifoga ditt CV. Skicka till: work@himec.se

 

Lediga Tjänster och Uppdrag

Himec Solutions har stundtals riktat behov av medarbetare med samma passionerade inställning till teknik, process och hållbarhetsfrågor som vi själva har. Är du intresserad av någon av våra lediga tjänster nedan - märk ditt mail med aktuell tjänst i ämnesraden och bifoga ditt CV. Skicka till: work@himec.se 

- Discipline Manager, Process and Methods (2018-01-25) 

- Area Manager, Industry (Upplagd 2017-09-11)

 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.