Nyheter

Himec Solutions AB ska bli en ledande Partner inom Industriutveckling - en satsning som vi tänker tar fart med rätt förgrundsfigur.

 

Läd hela annonsen - Area Manager Industry.

2017-09-11 11:00:00

Himec Solutions är stolta över att meddela vår senaste anställning av Suleyman Kara. Suleyman kommer att stödja vår utveckling inom Industry och närmast inom Product Development.

Han har lång erfarenhet som konstruktör inom Oil&Gas där han de senaste åren levererat goda resultat som Projektledare. Suleyman har Turkiskt påbrå och är bosatt i Drammen, strax väster om Oslo i Norge och kommer initialt att arbeta som Konstruktör i ett av Sveriges, genom tiderna, största forskningsprojekt – ESS i Lund.

Vi vill önska Suleyman lycka till och välkomnar honom samtidigt till ett framgångsrikt team!

Ny kollega på Himec!

 

2017-09-01 09:00:00

Himec Solutions var en del av Offshore Wind 2017 i Storbritannien tillsammans med partner Crest Consultant och Varvsudden. Under vårt besök kunde vi mötas och diskutera framtida vindprojekt med nyckelaktörer som täckte alla aspekter av vindkraft.

Det var två hektiska dagar där vi försökte få en insyn hos över 400 utställare som presenterade sina företag, produkter och tjänster i två enorma utställningshallar.

Under våra besök träffade vi representanter från ledande offshorebolag som tydligt beskrev möjligheterna och utmaningarna inom vindkraftsektorn. Eftersom vi är övertygade om att Himec Solutions tillsammans med sina partners är en del av utvecklingen inom vindkraft, kan ingenting hindra oss från chansen att inspirera våra presumtiva kunder om de tekniska och innovativa lösningarna som nu mer än någonsin behövs för att driva vind industrin framåt. Vi vill bl.a. med vårt deltagande tydligt demonstrera vår ambition om att Himec bidrar till och förnyar samt bygger grunden för kreativitet och innovation inom sektorn. Vi kommer göra allt för att driva vindkraftsprojekten till nästa nivå.

Himec@Offshore Wind UK 2017

2017-06-26 22:00:00

Himec Solutions AB ska bli en ledande partner inom utveckling av Vindkraft - en satsning som vi tänker tar fart med rätt nyckelpersoner.
 
Läs hela annonsen - Sektionsledare Vindkraft.

2017-06-20 14:00:00

Vi är glada över att få presentera vår nya praktikantstudent Jonas LINDHOLM. Jonas är en IT-ingenjör specialiserad på simuleringar och webbutveckling. Han kommer att vara hos oss i flera månader och dela med sig av energi, passion och vilja att lära sig nya saker.

Jonas arbetar med ett av våra interna effektiviseringsprojekt där han driver projekten efter SCRUM-metoden. Nedan ser Ni hans första ”Sprint Task Board”!

Ny praktikant @Himec

Vi välkomnar varmt Jonas till vårt framgångsrika team!

2017-06-02 11:00:00

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.