Nyheter

Himec Solutions vill stolt meddela vår senaste anställning av Carlos Gil. Carlos är Mjukvaruingenjör och kommer att förstärka vår utveckling inom Automotive och "Embedded Systems".

Han har erfarenhet från att arbeta med automatisering av test och inspektionsprocesser emot exempelvis Volvo Truck Technology. Carlos har vidare arbetat inom en rad olika produktområden gentemot robotteknik såsom 3D-kameror, lasrar och kraftsensorer. Hans tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult och utveckla mjukvara kommer att förstärka Himecs erbjudande i att automatisera produktionsprocesser inom industrin.

Carlos är ursprungligen från Malaga, Spanien och har bott i Sverige i ca. 2 år. Han har dubbla kandidatexamen - en i Industriell teknik från universitetet i Malaga,  samt en inom Automation från universitetet i Skövde och en master i robotik och intelligenta system från Örebro Universitet.

Carlos och Jörgen

Vi gratulerar i förväg Carlos till hans framgång och välkomnar honom till vår lilla men växande familj!

2018-02-20 19:00:00

Himec Solutions är stolta över att meddela vår senaste anställning av Rui Marques Miguel. Rui kommer att stödja vår utveckling inom Energy som Discipline Manager för Process & Methods.

Han har lång gedigen erfarenhet som Kvalitetschef och Projektledare inom offshore oil & gas och vindkraft där han de senaste åren har jobbat med en av de största EPCI (Engineering, Procurement, Construction, Installation) Entreprenörerna inom havsbaserad vindkraft – Jan De Nul. Rui kommer från Portugal och har bott de senaste åren i Norge och Belgien. Han kommer initialt att jobba som kvalitetschef för Royal IHC – IHC Dredge Equipment i Holland och med tiden ta en mer aktiv roll i att utveckla sin disciplin ”Process & Methods”.

Vi vill önska Rui lycka till och välkomnar honom samtidigt till ett framgångsrikt team!”

 

2018-01-30 14:00:00

Himec Solutions är stolt över att kunna meddela vår senaste anställning av Sergio Chico. Sergio kommer att stödja vår utveckling inom Automotive som Mechatronics Engineer inom Embedded Systems.

Sergio är nyligen utexaminerad mekatronikingenjör, han skrev sin master om ett mycket intressant projekt inom drivaggregatet hos Volo Group. Sergio är från Madrid, Spanien, han varit bosatt i Sverige i nästan 1 år. Han har startat sitt arbete i ett uppdrag relaterat till drivaggregatskontroller där han kommer att fortsätta sin utveckling innom området.

Vi vill önska Sergio lycka till och välkomnar honom samtidigt till ett framgångsrikt team!

 

2018-01-30 13:00:00

Himec Solutions är stolta över att meddela vår senaste anställning av Ignacio Perez. Ignacio kommer att stödja vår utveckling inom Automotive som Discipline Manager för Systems & Applications.

Han har lång erfarenhet som Resident Engineer inom Automotive - Body Electronics där han de senaste åren jobbat med en av de största underleverantörerna till Volvo Cars - Lear Corporation. Ignacio kommer from Madrid, Spanien och har bott i Sverige i snart 6 år. Han kommer initialt att fortsatt arbeta med Lear som Team Leader och med tiden ta en mer aktiv roll i att utveckla sin discipline "System & Applications".

Många av oss kallar Ignacio för - Nacho.

Vi vill önska Nacho lycka till och välkomnar honom samtidigt till ett framgångsrikt team!

2017-11-08 13:00:00

 

Himec Solutions är stolta över att meddela vår anställning av Mariela Bene. Mariela kommer att stödja vår interna effektivitet inom en rad Administrativa områden och hon är vår nya Office Manager.

Hon har lång erfarenhet inom den Marina sektorn och har närmast jobbat som kontorschef där Projektledning, Avtalsförhandlingar, Coachning och Affärsutveckling varit hennes vardagliga sysslor. Till vardags tränar Mariela på gym och har genom åren byggt upp en gedigen kunskap inom kost och träning. Hon behärskar många språk och har två modersmål – Svenska och Spanska.

Vi vill önska Mariela lycka till och välkomnar henne samtidigt till ett framgångsrikt team!

 

2017-11-07 14:00:00

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.