Nyheter

Himec Solutions är stolta över att meddela vår senaste anställning av Ignacio Perez. Ignacio kommer att stödja vår utveckling inom Automotive som Discipline Manager för Systems & Applications.

Han har lång erfarenhet som Resident Engineer inom Automotive - Body Electronics där han de senaste åren jobbat med en av de största underleverantörerna till Volvo Cars - Lear Corporation. Ignacio kommer from Madrid, Spanien och har bott i Sverige i snart 6 år. Han kommer initialt att fortsatt arbeta med Lear som Team Leader och med tiden ta en mer aktiv roll i att utveckla sin discipline "System & Applications".

Många av oss kallar Ignacio för - Nacho.

Vi vill önska Nacho lycka till och välkomnar honom samtidigt till ett framgångsrikt team!

2017-11-08 13:00:00

 

Himec Solutions är stolta över att meddela vår anställning av Mariela Bene. Mariela kommer att stödja vår interna effektivitet inom en rad Administrativa områden och hon är vår nya Office Manager.

Hon har lång erfarenhet inom den Marina sektorn och har närmast jobbat som kontorschef där Projektledning, Avtalsförhandlingar, Coachning och Affärsutveckling varit hennes vardagliga sysslor. Till vardags tränar Mariela på gym och har genom åren byggt upp en gedigen kunskap inom kost och träning. Hon behärskar många språk och har två modersmål – Svenska och Spanska.

Vi vill önska Mariela lycka till och välkomnar henne samtidigt till ett framgångsrikt team!

 

2017-11-07 14:00:00

Himec Solutions AB ska bli en ledande Partner inom Industriutveckling - en satsning som vi tänker tar fart med rätt förgrundsfigur.

 

Läd hela annonsen - Area Manager Industry.

2017-09-11 11:00:00

Himec Solutions är stolta över att meddela vår senaste anställning av Suleyman Kara. Suleyman kommer att stödja vår utveckling inom Industry och närmast inom Product Development.

Han har lång erfarenhet som konstruktör inom Oil&Gas där han de senaste åren levererat goda resultat som Projektledare. Suleyman har Turkiskt påbrå och är bosatt i Drammen, strax väster om Oslo i Norge och kommer initialt att arbeta som Konstruktör i ett av Sveriges, genom tiderna, största forskningsprojekt – ESS i Lund.

Vi vill önska Suleyman lycka till och välkomnar honom samtidigt till ett framgångsrikt team!

Ny kollega på Himec!

 

2017-09-01 09:00:00

Himec Solutions var en del av Offshore Wind 2017 i Storbritannien tillsammans med partner Crest Consultant och Varvsudden. Under vårt besök kunde vi mötas och diskutera framtida vindprojekt med nyckelaktörer som täckte alla aspekter av vindkraft.

Det var två hektiska dagar där vi försökte få en insyn hos över 400 utställare som presenterade sina företag, produkter och tjänster i två enorma utställningshallar.

Under våra besök träffade vi representanter från ledande offshorebolag som tydligt beskrev möjligheterna och utmaningarna inom vindkraftsektorn. Eftersom vi är övertygade om att Himec Solutions tillsammans med sina partners är en del av utvecklingen inom vindkraft, kan ingenting hindra oss från chansen att inspirera våra presumtiva kunder om de tekniska och innovativa lösningarna som nu mer än någonsin behövs för att driva vind industrin framåt. Vi vill bl.a. med vårt deltagande tydligt demonstrera vår ambition om att Himec bidrar till och förnyar samt bygger grunden för kreativitet och innovation inom sektorn. Vi kommer göra allt för att driva vindkraftsprojekten till nästa nivå.

Himec@Offshore Wind UK 2017

2017-06-26 22:00:00

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.