SEKTIONSLEDARE - VINDKRAFT

Vill du hjälp våra kunder att arbeta mot klimatförändringar och minska luftföroreningarna? Bli en av våra nyckelspelare inom området ren energi (vindkraft) och teamets strävan att aktivt utveckla och implementera moderna energilösningar. Nu har vi en spännande öppning i rollen som Section Manager - Vindkraft.

GÖTEBORG, SVERIGE (SKANDINAVIEN)

Himec Solutions har påvisat en explosiv tillväxt och vårt fokus är att bli en ledande partner inom vindkraftsbranschen. Vi strävar efter att attrahera, behålla och utveckla vårt Team för att bli bäst i branschen. Är du den strategiska pusselbiten vi eftersöker i vår strävan att förbättra erbjudandet till kund? Rollen innebär ett nära samarbete med vår Area Manager för energisegmentet med fokus på projekt och operationell utveckling kopplat till Vindkraft.

DINA HUVUDUPPGIFTER

-          Övervaka marknaden och utveckla vindkraftssektionen internt och externt med fullt stöd av Area Managern för energisegmentet.

-          Se till att sektionen levererar sina finansiella och strategiska mål.

-          Du är ansvarig för sektionens kvalitet.

-          Resultatansvar.

-          Marknadsaktiviteter i nära samarbete med Area Managern för energisegmentet.

-          Leda, stödja och motivera din grupp.

-          Du fördelar din tid mellan egna uppdrag, ledningsuppgifter och försäljning.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG SOM KOLLEGA

Vår företagskultur präglas av entreprenörskap och en professionell mentalitet där kvalitet, hållbarhet, passion och ett inre välbehag är viktiga faktorer som vi tror skapar en god stämning bland våra medarbetare. Som anställd hos Himec tror vi verkligen att du är vår viktigaste tillgång och vi ägnar en hel del energi på att skapa en utvecklande atmosfär som ger dig möjlighet att växa inom ditt område av yrke. Vi ser inte hinder, vi bara ser möjligheter och din förmåga att känna dig trygg i framtida förändringar som ligger framför Himec som företag men också våra kunder. Vi åtar oss att utveckla dig som person om du känner dig i linje med den beskrivning som presenteras här och du är den person vi söker. Tillsammans med Himecs team kommer du att ta del i att påverka vår framtida inriktning och skapa ett vinnande lag.

KRAVPROFIL

Himec Solutions är ett nystartat företag. För att trivas i denna atmosfär måste du se möjligheterna i en snabbt växande organisation där kreativitet och split vision är av högt värde.

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning för tjänsten samt mer än 5 års arbetslivserfarenhet inom Vindkraftsindustrin. Din profil och bakgrund har du troligen inom projekt- och projekteringsledning av mellanstora till stora vindkraftsprojekt/-uppdrag främst i Norden men även internationella projekt.

Erfarenhet av El-installationer och ett stort kontaktnät inom branschen är starkt meriterande. Du är en affärsmässig, handlingsinriktad och strategisk person som besitter en stor kompetens inom vindkraft. För att lyckas i rollen ser vi gärna att du är duktig på att kommunicera, har erfarenhet av personalansvar och vet hur man skapar och utvecklar goda relationer till medarbetare, kunder och leverantörer. Kort sagt så eftersöker vi en person med ett starkt entreprenörskap och som drivs av att, med ledningens stöttning, bygga upp en verksamhet ifrån grunden.

Goda kunskaper i både svenska och engelska krävs i såväl tal som skrift. B-körkort är ett krav.

ANSÖKAN OCH KONTAKT

Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Affärsutvecklare Management Services – Kenneth Larsson på telefon +46 736 79 36 06.

Din ansökan mejlar du till work@himec.se och vi hanterar ansökningarna löpande tills vi funnit den vi ser en långsiktig och strategisk potential i. Märk mailet med ”Section Manager - Vindkraft” i ämnesraden.

Vi ser fram emot din kontakt och kommer att ge dig en snabb återkoppling!

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN, SENAST 2017-10-31!

Himec Solutions AB

Inom företaget finns en senior teknisk kompetens som i kombination med innovationskraft och kreativitet bygger fundamentet i Himecs affärsidé. Himec ska alltid förknippas med teknisk kunskap och kompetens i översta skiktet, en resurs som organisationer anlitar för avancerade lösningar som kräver något extra. Himec har en dokumenterad förmåga att med lönsamhet driva och leverera innovativa konceptförslag, ritningsunderlag och visualisering av produkter för tillverknings-, fordons-, och energiindustrin. Utöver teknikkunnandet finns en extra dimension i form av expertis inom affärs- och verksamhetsutveckling, ledningssystemtjänster, certifiering som knyter ihop Himecs erbjudande till en stark och konkurrenskraftig helhet.
 

 

 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.